Få silkecement i høj kvalitet

Er du interesseret i silkecement i en høj kvalitet? Så er du landet det rigtige sted. Hos Aarhus MalerService ApS hjælper vi gerne med at lægge det. Vores malerfirma er beliggende i Viby J, men vi kører gerne ud til kunder i hele Aarhus og omegn.

Vores malerfirma har eksisteret i tre år, og vi har løbende varetaget alle former for maleropgaver. Nu tilbyder vi også at lægge cement alt efter dine ønsker og behov. Vi er foreløbig de eneste i hele Østjylland, der påtager os lige netop de opgaver.

Overvejer du at få professionel belægning i form af cementgulv? Det kan være, at du har grimme fliser på badeværelset, der trænger til at blive skiftet ud. I så fald kan vi klare opgaven, så du får det gulv, du ønsker dig. Der er desuden penge at spare, hvis du hyrer os frem for en murer.

Vi tilbyder:

  • ​lægning af cementgulv
  • ​industrigulv
  • ​newyorkergulv
  • ​betongulv.

Eksempler på struktur, farve og overflade​

Hvad er silkegulv?​

Silkecement er et spartelprodukt, som bruges oven på fliser, i de tilfælde hvor fliserne trænger til en overhaling. Cementen giver et flot udtryk og er en ideel mulighed, hvis du er vild med et betonlook. Projektet er til at overskue og vil som nævnt være billigere end en renovering. Her er det nemlig ikke nødvendigt at fjerne fliserne først.

Med et betonlook er der mulighed for at skabe det populære newyorkergulv. Fordelen ved at lægge silkecement oven på dine nuværende fliser er, at materialet er slidstærkt, samtidig med at det er rengøringsvenligt. Derudover kan produktet lægges på stort set alle overflader.

Vi tilbyder vores hjælp til både private og erhvervskunder. Få et slidstærkt betongulv, og giv dit hjem eller kontor et råt look, som samtidig er i høj kvalitet. Derudover garanterer vi, at overfladen er behagelig at gå på.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Hvis du mangler yderligere informationer om silkecement, eller du har brug for professionel vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os for flere informationer eller et uforpligtende tilbud. 

Ring på telefon 31 47 81 22, eller skriv en mail til kontakt@arhusmalerservice.dk.

Garanti og certificering

Vi er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti. Vi er desuden certificeret og godkendt til at arbejde med silkecement.

Skriv til os her​

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt