Århus MalerService hjælper dig med spartling af væg

Professionel maler til din specifikke opgave

​Har du brug for hjælp til spartling af væg? Så står Århus MalerService klar til at hjælpe dig. Vi holder til i Viby J, og har også kunder i Århus, Højbjerg og omegn, og vi kører gerne hjem til dig for at udføre din opgave.

Vi kan gå ind og bearbejder dine vægge i form af spartling af huller i væg, så den er klar til at blive malet, og du ender ud med et godt og tilfredsstillende resultat.

Vi går ind for god kommunikation

​Nybyggeri, renoveringer og generelle opfriskninger på huset kan være svære at komme i mål med – særligt hvis du aldrig har prøvet det før. Derfor kan det være en stor hjælp af få professionel hjælp til opgaverne.

Vi lever af tilfredse kunder og går meget op i vores kommunikation med dig. Vores arbejde er udført efter dine ønsker og behov, og vi sørger for at levere et tilfredsstillende resultat.

Bestiller du os til spartling af væg, så kan vi også hjælpe med malingen efterfølgende. Vi arbejder både for private og erhvervskunder, så uanset om det er dit private hjem eller din boligforening, der har brug for en professionel maler, så kan vi hjælpe.

Det kan vi hjælpe dig med

​Vi er et firma med et bredt kompetenceområde, der leverer i høj kvalitet. Vi kan hjælpe dig med en række opgaver:

  • Opfriskning af trappe
  • ​Ny gipsvæg
  • ​Renovering af bordplade
  • ​Spartel og maling af nye gipslofter
  • ​Nyt tapet i gammel stue
  • ​Bryggers make-over
  • ​Reparation af revne i gipsvæg

Vi hjælper også gerne med gode råd og vejledning.

Spartling af væg eller andet malerarbejde? Vi hjælper!

​Ved Århus MalerService har vi sans for kvalitet og veludført arbejde, og vi hjælper dig med enhver opgave. Uanset om du har brug for indvendigt malerarbejde, udvendige maleropgaver eller noget helt tredje i forbindelse med nybyg, så kontakt Århus MalerService allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på både spartling af væg og malerarbejde.

Garanti og certificering

Vi er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti. Vi er desuden certificeret og godkendt til at arbejde med silkecement.

Skriv til os her​

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt